Hovedinnhold
Image
Bruschetta med Stranda Spekeskinke, tomater, rødløk og Steinovnsbakt landbrød Rett fra ovnen

BRUSCHETTA MED TOMAT OG SPEKESKINKE

Ingredienser

1 Steinovnsbakt Landbrød fra «Rett fra ovnen»
1 pk Stranda spekeskinke
2 store tomater
2 fedd hvitløk
1 liten rødløk
2 ss olivenolje
3 ss smør
salt og pepper
basilikum

Slik gjør du

🍅 Fyr opp grillen på medium varme.
🍅 Skjær 4 solide skiver av brødet og ha på smør på begge sider.
🍅 Grill skivene til de er sprø og gyldne. Her kan du også bruke stekepanne om du vil.
🍅 Gni skivene inn med hvitløk.
🍅 Skjær tomater og løk i terninger og vend i olivenolje, salt og pepper.
🍅 Legg tomatblandingen på skivene og topp med Stranda spekeskinke og basillikum.

Da er det bare å nyte denne italienske klassikeren!