Hovedinnhold
Banner_Rett fra ovnen

Rett fra ovnen – butikkstekte brød hos Bunnpris

I samarbeid med Kløverbakeriet har vi utviklet en serie smakfulle brød, lagd for steking i butikk. Med dette kan vi alltid tilby våre kunder de ferskeste brødene av høy kvalitet. Alle brødene er produsert på vårt bakeri på Flatåsen i Trondheim.

 

Gleden vi nordmenn opplever av å nyte selv det simpleste av måltid – brød med pålegg – kan ikke undervurderes, og med litt selvtillit kan vi transformere et hvert måltid til en gourmetopplevelse ved å legge til nydelige brød og bakevarer. Derfor har Bunnpris valgt å lansere en helt ny serie av produkter med fokus på å gi kunder det absolutt ferskeste brødet mulig; butikkstekte brød – til gode priser – fra vårt bakeri. Produktene er nedkjølt og servert i tilpassede esker for optimal smaksopplevelse og kvalitet.

 

Rett fra Ovnen tilbys for øyeblikket kun i utvalgte butikker.

 

Butikkstekte bestselgere

'Rett fra ovnen' leveres som frosne bakevarer av høy kvalitet som tines og stekes i butikken. For å få det beste ut av brødene, krever det gode rutiner for håndtering og tilbereding av bakevarene. 'Rett fra ovnen' inkluderer i dag tre ulike serier: Hverdagsbrød, God Tid og Kort og Godt.

 

Standardserien til Rett fra Ovnen

Hverdagsbrød

Hverdagsbrødene er basert på den gode Norske brødtradisjon. I denne serien finner man først og fremst utvalgte norske bestselgere i hvert sitt grovhetssegment og smakspalett. Serien inneholder ferske brød som er designet for å treffe øverste nivå i smaksløkene til oss brødvante nordmenn.

Les mer om brødene i standardserien til Rett fra Ovnen her.

 

God tid, Rett fra Ovnen – Kløverbakeriet

God Tid

Brødene i God Tid serien er bakt med den viktigste ingrediensen en baker har; TID. Her får smakene god tid til å utvikle seg med kaldheving over natten. Dette gir en fyldigere smaksopplevelse.
Vårt Kornbrød og Landbrød er steinovnsbakt. Dette gir en ekstra sprø skorpe, og siden steinen er med på å forsegle brødet raskere beholdes saftigheten i brødet lenger.

Les mer om brødene i God Tid-serien her.

 

Kort og Godt

I denne serien finner vi tre klassiske Norske smaksfavoritter tilpasset i størrelse for mindre husstander; den lille familien, de som bor alene og den som vil ha ferskt brød hver dag. Velg et kortere brød når et vanlig brød blir litt for mye. Da rekker du å spise det mens det ennå er ferskt og unngår å kaste tørt, gammelt brød. Bedre for deg, bedre for miljøet.

Les mer om brødene i Kort & Godt-serien her.