Hovedinnhold
Image
Torsk og pasta med reker, chili og cherrytomater

Torsk og pasta med reker, chili og cherrytomater

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

2 porsjoner

• 1 pakke torskeloins, opptint

• Reker - enten rundt 400g
frosne, som tines og skrelles,
eller 200g reker i lake, avrent

• 400 g Bunnpris fusilli

• Olivenolje

• 3 fedd hvitlløk, finhakket

• 1 rød chilipepper, uten
hinner og frø, finhakket

• 200 g cherrytomater, hver
delt i to

• Presset sitron

• Eventuelt finhakket kruspersille

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kok opp en stor kjele vann til pastaen. Når vannet koker, tilsett salt og pasta. Strø salt på fisken, og sett den i ovnen. La stå til den begynner å flake seg - rundt ti minutter. Surr hvitløk og chili forsiktig i olivenolje på veldig svak varme. 

 

Rør inn ferdigkokt pasta, rensede reker og cherrytomater, og eventuelt hakket kruspersille. Press over litt sitron, og rør inn 1 ss olivenolje. 

 

Server pastasalaten med ovnsbakte torskeloins på toppen.