Image

• 1 pakke torskeloins, opptint
• 2 cm frisk ingefær, finrevet
• Skallet fra 1 appelsin (bare
det gule), finrevet, eller skåret
i tynne strimler
• Skallet fra 1 lime (bare det
grønne), finrevet, eller skåret
i tynne strimler
• Saften fra 1 appelsin
• 1 pakke eggnudler
• 3 vårløk, i ringer
• ½ rød chili, i ringer
Forvarm ovnen til 180 grader. Legg fisken på et bakebrett kledd med bakepapir, og strø over salt, samt revet ingefær og sitrusskall. Press appelsinsaft over hver fiskefilet. Sett i ovnen, og la stå til fisken er knapt gjennomstekt – 10-12 minutter.
Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.
Strø over vårløk og frisk chili. Server med soyasaus, eventuelt med litt ristede sesamfrø i, og limebåter.