Hovedinnhold
Image
Torsk med sitrus og ingefær

Torsk med sitrus og ingefær

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

• 1 pakke torskeloins, opptint

• 2 cm frisk ingefær, finrevet

• Skallet fra 1 appelsin (bare
det gule), finrevet, eller skåret
i tynne strimler

• Skallet fra 1 lime (bare det
grønne), finrevet, eller skåret
i tynne strimler

• Saften fra 1 appelsin

• 1 pakke eggnudler

• 3 vårløk, i ringer

• ½ rød chili, i ringer

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 180 grader. Legg fisken på et bakebrett kledd med bakepapir, og strø over salt, samt revet ingefær og sitrusskall. Press appelsinsaft over hver fiskefilet. Sett i ovnen, og la stå til fisken er knapt gjennomstekt – 10-12 minutter.

 

Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.

 

Strø over vårløk og frisk chili. Server med soyasaus, eventuelt med litt ristede sesamfrø i, og limebåter.