TORO Brownies med pekannøtter og karamellsaus
Ingredienser
1 pose TORO Brownies
1 egg
1 dl vann
1 dl flytende margarin
1 Idun karamellsaus
1 pose pekannøtter (valgfri nøttetype)
Slik gjør du
1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør). Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn og tykk røre.
2. Finn frem en liten kakeform på ca 20x30 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i ca. 25 minutter. NB: Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden.
3. Avkjøl kaken på rist.
4. Hell over karamellsaus og dryss over pekannøtter ved servering. Server gjerne med litt friske bær for syrlighet.
Om du ønsker enda mer karamellsmak, tilsett litt karamellsaus i røren før steking!
Tips! Blir ikke hele kaken spist - frykt ikke. TORO Brownies er like god etter noen dager. Legg kaken enten i kjøleskap eller fryser. Server i mindre biter eller lag browniekuler. Se oppskrift for browniekuler her: https://www.toro.no/oppskrifter/browniekuler/