TORO Brownies med is og bringebærsaus
Ingredienser
1 pose TORO Brownies
1 egg
1 dl vann
1 dl flytende margarin
1 pose frosne bringebær
Valgfri iskrem
Slik gjør du
1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør). Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
2. Finn frem en liten kakeform på ca. 20x30 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i ca 25. minutter. NB: Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden.
3. Avkjøl kaken på rist.
4. Varm frosne bringebær i en kjele på lav varme helt til det blir en flytende saus.
5. Kutt kaken i biter og server med vaniljeis. Hell over den varme bringebærsausen. En perfekt kombinasjon!
Tips! Blir ikke hele kaken spist - frykt ikke. TORO Brownies er like god etter noen dager. Legg kaken enten i kjøleskap eller fryser. Server i mindre biter eller lag browniekuler. Se oppskrift for browniekuler her: https://www.toro.no/oppskrifter/browniekuler/