Hovedinnhold
Image
Bilde: Tomatsuppe med pølsebiter

Tomatsuppe med pølsebiter

Ingredienser

For 4 personer

 

300 g pølser i terninger

2 små løk

1/2 fenikkel

Olivenolje

2 fedd hvitløk

3 bokser à 400 g hakkede hermetiske tomater

1-1,5 dl vann

2 ss balsamicoeddik

Oregano, tørket eller frisk

Salt og pepper

Crème frâiche

Frisk persille

Slik gjør du

1. Stek løk og fenniken myk og blank i litt olivenolje i en gryte


2. Ha i finhakket hvitløk, tomater og vann. (Se an vannmengde)


3. Kok opp og smak til med balsamicoeddik, oregano, salt og pepper. 


4. Blend med stavmikser - la det gjerne være litt klumper i suppen. 


5. Tilsett 2 ss olivenolje og hold suppen varm mens pølseterningene sprøstekes i litt olje. 


6. Server suppen med crème frâiche, pølsebiter og persille.