Image
Tomatsuppe med pølsebiter
Ingredienser
For 4 personer
300 g pølser i terninger
2 små løk
1/2 fenikkel
Olivenolje
2 fedd hvitløk
3 bokser à 400 g hakkede hermetiske tomater
1-1,5 dl vann
2 ss balsamicoeddik
Oregano, tørket eller frisk
Salt og pepper
Crème frâiche
Frisk persille
Slik gjør du
1. Stek løk og fenniken myk og blank i litt olivenolje i en gryte
2. Ha i finhakket hvitløk, tomater og vann. (Se an vannmengde)
3. Kok opp og smak til med balsamicoeddik, oregano, salt og pepper.
4. Blend med stavmikser - la det gjerne være litt klumper i suppen.
5. Tilsett 2 ss olivenolje og hold suppen varm mens pølseterningene sprøstekes i litt olje.
6. Server suppen med crème frâiche, pølsebiter og persille.