Hovedinnhold
Image
Tex-mex laks med avokadosalsa

Tex-mex laks med avokadosalsa

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk laksefilet
1 pk fajitamiks
3 avokado, i små terninger
1/2 rødløk, i tynne skiver
1-2 friske chilipepper, uten frø og hinner, finhakket
1 ss olivenolje
3 lime
 

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 180 grader.

Hell fajitamiksen på et fat og vend laksefiletene i den slik at alle sidene blir godt dekket.

Legg på et stekebrett dekket med bakepapir og sett i den forvarmede ovnen. La stå til fisken er knapt gjennomstekt – rundt ti minutter.

Samtidig, lag avokadosalsa: Bland sammen avokadoterninger, rødløk, chilipepper og olivenolje, og smak til med presset limesaft.

Serveres med ris.