Tagliatelle med kylling og blåmuggostsaus
Ingredienser
1 pakke kyllingfilet
Tagliatelle til 2 personer
1 ½ dl fløte
70 g blåmuggost
½ rødløk i skiver
125 g sukkererter i biter
4 skiver spekeskinke, sprøstekt
1 neve valnøtter
Salt og pepper
Slik gjør du
Rist valnøttene i en tørr stekepanne eller stek de i stekeovnen ved 180 °C i 5 minutter.
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i en stekepanne til den er gjennomstekt. Legg til side.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Mens pastaen koker smeltes litt smør i en liten gryte. Stek løken i smør i ca. 1 minutt, tilsett blåmuggost og kremfløte. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter.
Tilsett den stekte kyllingfileten og sukkerertene de 2 siste minuttene. Smak til med salt og pepper.
Ha sausen over pastaen, topp med valnøttene og spekeskinka.