Hovedinnhold
Image
Bilde: Tagliatelle med kylling og blåmuggostsaus

Tagliatelle med kylling og blåmuggostsaus

Klokke ikon Ca. 15–20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pakke kyllingfilet
Tagliatelle til 2 personer
1 ½ dl fløte
70 g blåmuggost
½ rødløk i skiver
125 g sukkererter i biter
4 skiver spekeskinke, sprøstekt
1 neve valnøtter
Salt og pepper
 

Slik gjør du

Rist valnøttene i en tørr stekepanne eller stek de i stekeovnen ved 180 °C i 5 minutter.

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i en stekepanne til den er gjennomstekt. Legg til side.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Mens pastaen koker smeltes litt smør i en liten gryte. Stek løken i smør i ca. 1 minutt, tilsett blåmuggost og kremfløte. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter.

Tilsett den stekte kyllingfileten og sukkerertene de 2 siste minuttene. Smak til med salt og pepper.

Ha sausen over pastaen, topp med valnøttene og spekeskinka.