Hovedinnhold
Image
Taco bowl

Taco Bowl

Ingredienser

Indrefilet av svin

Smør

Hvitløksfedd

Pølselomper (eventuelt ferdige tortillachips)

Revet ost, gjerne cheddar

Rømme

Til hjemmelaget salsa/ ferdig salsa på glass

Tacokrydder 

Slik gjør du

Renskjær kjøttet fritt for sener. 

 

Brun kjøttet godt i panna med smør og hvitløk. 

 

Etterstek indrefileten i ovnen til kjernetemperatur (ca 70 grader)

 

Hvil kjøttet i 10 minutter før du skjærer det opp og vender det i tacokrydder. 

 

Ønsker du å lage salsa selv, kan du selv velge ingrediensene. Du kan også bruke ferdig salsa på glass

 

(Evt, kutt alle ingrediensene til salsa og skvis over limesaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper.)

 

Legg kjøttet i bunn av en skål, ha over chips, salsa, ost og rømme. 

 

Hvis du liker koriander, kan det toppes med det. Persille passer også godt til dette. 

 

Tips: Retten blir ekstra god med hjemmelaget tacokrydder, tacorømme og pølselompechips!