Hovedinnhold
Image
Svinefilet og chorizo med melonsalat

Svinefilet og chorizo med melonsalat

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1-2 pk svin
1 dl ferdig grillmarinade
100 g chorizopølse
2 rødløk
1 appelsin
1/2 melon, f.eks. honningmelon
50 g mozzarellaost
Evt. basilikum
 

Slik gjør du

Tenn på grillen.

Del kjøttet i store terninger og vend i marinade. Skjær løk i båter og chorizo i 1-1 1/2 cm tykke biter. Træ kjøtt, chorizo og løk vekselsvis på grillspyd, pensle med olje og grill i 5-10 min. Stek eventuelt i panne med litt olje.

Fjern appelsinskall og del fruktkjøttet i båter. Skjær melonkjøttet i store biter og del mozzarella i store stykker. Drypp olivenolje over og krydre med salt og pepper.