Hovedinnhold
Image
Strimlet svinekjøtt i kokosmelk

Strimlet svinekjøtt i kokosmelk

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pakke strimlet svinekjøtt
1 ts rød karripasta
1 fedd hvitløk, finhakket
Ca. 1 ½ dl kokosmelk
½ pose sukkererter
½ paprika i skiver
1 stor gulrot i tynne strimler
1 stilk vårløk i tynne skiver
En neve fersk koriander
Risnudler til to personer
 

Slik gjør du

Kok risnudlene etter anvisning på pakken.

Stek karripasta og hvitløk i litt olje på middels sterk varme i et par minutter. Ha svinekjøttet i pannen og stek det kjapt sammen med pastaen. Ha i sukkererter og paprika.

Hell over kokosmelk og la det koke inn.

Kutt gulrot, koriander og et par sukkererter i tynne strimler og ha over retten før servering.