

Sticky chicken wings med sommerkålsalat og ingefær- og sitrongressdipp
Ingredienser
Frisk sommerkålsalat med
grønn chili og eple
½ sommerkål (gjerne 50/50
grønn og rød, om du er så
heldig å finne rød sommerkål)
2 Granny Smith-epler
1 grønn chili uten frø
Saften av 1 lime
2 ss sukker
2 ts salt
¼ potte koriander
Ingefær- og
sitrongressdipp
2 dl majones
½ knoll ingefær
½ sitrongress
Finrevet skall av 1 lime
Slik gjør du
Varm opp kyllingvingene etter anvisning på pakken.
Frisk sommerkålsalat med grønn chili og eple
Kutt sommerkål i tynne skiver. Kutt eple med skall i terninger og finkutt grønn chili og koriander.
Bland alle ingrediensene i en bolle.
Ingefær- og sitrongressdipp
Skrell ingefær og riv den på et rivjern.
Ta av det ytterste laget av sitrongresset. Bruk bare det «myke» i kjernen og finkutt dette.
Bland sammen majones, ingefær, sitrongress og skallet av 1 lime.