Hovedinnhold
Image
Sticky chicken wings med sommerkålsalat og ingefær- og sitrongressdipp

Sticky chicken wings med sommerkålsalat og ingefær- og sitrongressdipp

Ingredienser

Frisk sommerkålsalat med

grønn chili og eple

½ sommerkål (gjerne 50/50
grønn og rød, om du er så
heldig å finne rød sommerkål)
2 Granny Smith-epler
1 grønn chili uten frø
Saften av 1 lime
2 ss sukker
2 ts salt
¼ potte koriander

 

Ingefær- og
sitrongressdipp

2 dl majones
½ knoll ingefær
½ sitrongress
Finrevet skall av 1 lime

Slik gjør du

Varm opp kyllingvingene etter anvisning på pakken.

 

Frisk sommerkålsalat med grønn chili og eple

 

Kutt sommerkål i tynne skiver. Kutt eple med skall i terninger og finkutt grønn chili og koriander.


Bland alle ingrediensene i en bolle.

 

 

Ingefær- og sitrongressdipp

 

Skrell ingefær og riv den på et rivjern.


Ta av det ytterste laget av sitrongresset. Bruk bare det «myke» i kjernen og finkutt dette.

 

Bland sammen majones, ingefær, sitrongress og skallet av 1 lime.