Hovedinnhold
Image
Stekt svin med lun potetsalat

Stekt svin med lun potetsalat

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

Ca. 30 minutter
2 personer

1-2 pk svin
1 pakke småpoteter
1 sitron, skall og saft (etter smak)
1 ts kapers (kan sløyfes)
1/4 rødløk, finhakket
1 ts grov sennep
3 ss olivenolje
1/4 gul paprika, finhakket
Salt og pepper
Olje til steking
 

Slik gjør du

Kok potetene til de er møre og hell av vannet.

Bland kapers, rødløk, sennep, olivenolje, paprika og sitronskall i en bolle. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Stek svinefiletene sammen med olje, salt og pepper i ca. 5 minutter på hver side på middels varme.

Bland potetene sammen med dressingen og server sammen med svinefiletene.