Hovedinnhold
Image
Bilde av Stekt laks og kremet byggryn med gulrot, solsikkekjerner og rosenkål

Stekt laks og kremet byggryn med gulrot, solsikkekjerner og rosenkål

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

2 pk laksefilet
200 g byggryn
2 dl fløte
2 ss revet parmesan
2 gulrøtter
10 rosenkål
50 g solsikkekjerner
Salt og pepper

Slik gjør du

Kok byggryn som anvist på pakken.

 

Stek laksefilet med salt og pepper i panne med nøytral olje i 4 minutter på hver side.

 

Skrell og kutt opp gulrot og rosenkål. Disse kokes i lettsaltet vann like før servering.

 

Rist solsikkekjernene i en tørr panne på medium varme i 5 minutter til de blir gylne.

 

Sil av vannet fra byggrynene og tilsett fløte og parmesan. Kok opp og smak til med salt og pepper.