Hovedinnhold
Image
Sennepsstekt svin med gresk salat

Sennepsstekt svin med gresk salat

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1-2 pk svin
1/2 agurk, i biter
1/2 rødløk, i tynne båter
100 g feta, i biter
1 ss olivenolje
Frisk eller tørket timian

Marinade:
1 ss fransk sennep
1 ss honning
1 ss olje
2 ss vann
1/2 ts grovmalt pepper
1/4 ts salt
 

Slik gjør du

Rør sammen marinaden og varm den i en liten kjele.

Del opp kjøttet og sett kjøttbitene på grillspyd.

Varm opp olje i en stekepanne og brun spydene. Skru ned varmen, hell over marinaden og stek ferdig kjøttet, ca. 10-12 min.

Ha agurk og feta på en tallerken, hell olje over og krydre med salt og pepper.

Dryss frisk eller tørket timian over salaten og server med grillspydene.

Server med godt brød, gjerne bakt med olivenolje.