Reneés yummy hot dog
Ingredienser
• Helt Chef grov lammepølse
med sitrontimian
• Helt Chef frisk aioli med
bakt hvitløk
• Helt Chef fransk potetsalat
med norske nypoteter
• Lomper
• Rødløk
• Sprøstekt løk
Ps. Du trenger litt sukker
og hvitvinseddik for å lage
syltet rødløk.
Slik gjør du
1. Ta en skarp kniv og snitt skinnet forsiktig tre ganger på skrå.
2. Stekes på glovarm panne eller grilles på direkte varme.
3. Legg pølsen i lompen, vær raus med aiolien og topp med fransk potetsalat, syltet rødløk og sprøstekt løk
LAG DIN EGEN SYLTEDE RØDLØK:
1. Skrell rødløk og kutt så tynne ringer du klarer. Legg løken i et rent glass med lokk.
2. Kok en lake på 2 dl hvitvinseddik, 1 dl sukker og 1 dl vann. Laken er ferdig når alt sukkeret har smeltet.
3. Hell den varme laken over løken. La stå på benken til den er avkjølt (helst to timer, men minst 30 minutter hvis det virkelig haster) så er den klar til bruk.
TIPS:
Lag en raus porsjon syltet rødløk. Den holder seg godt i kjøleskapet og du får garantert lyst på mer. Bedre blir den også.