Hovedinnhold
Image
Reneés amazing hot dog

Reneés amazing hot dog

Ingredienser

• Helt Chef klassisk røkt grillpølse
• Helt Chef digg hamburgerdressing
• Reale pølsebrød
• Baconsvor
• Slangeagurk
• Jalapeño
• Løk
• Sennep (mild og søt)
• Dill (frisk, hakket)
• Eddik
• Sukker

Slik gjør du

1. Lag tre skrå snitt i pølsene før de grilles på direkte varme eller stekes i en stekepanne.

 

2. Varm pølsebrødene litt.

 

3. Topp pølsene med en stripe sennep, burgerdressing, pickles med jalapeños (se egen oppskrift), syltet rødløk og baconsvor.

 


LAG DIN EGEN PICKLES MED JALAPEPEÑOS:
1. Kok syltelake av 2 dl hvitvinseddik, 1 dl sukker og 1 dl vann til sukkeret har smeltet. Avkjøl.


2. Kutt en slangeagurk så tynt du klarer (bruk en ostehøvel!), finkutt jalapeños (1/3 glass) og hakk en liten neve dill.


3. Vend alt inn i den avkjølte laken.




PUFFET SVINEHUD: HJEMMELAGET BACONSVOR
Ja, du kan lage baconsvor, eller tørket og fritert svinehud, selv. Det er ikke vanskelig, men det tar litt tid. Til gjengjeld kan du glede deg til et skikkelig knask-o-rama.

Puffet svinehud:
Kjøp svinehud eller skjær huden av en ribbe du kanskje ikke trenger svoren på?

Kok i saltet vann i ca.3 t, skarp deretter av alt av fett og kjøttrester som sitter på huden. Legg svinehuden på stekebrett med bakepapir eller i en tørkemaskin og tørk på 80C i ca.12t. Svinehuden skal være helt tørr. Så sjekk ved å prøve å knekke en bit i to. Knekker den rett av er den ferdig, bøyer den seg seigt trenger den lenger tid. Når huden er ferdig tørket, varm nøytral olje som f.eks solsikeolje i en tykkbunnet kjele til 180C friter en og en but til den puffer til dobbel størrelese og blir puffet og stor. La renne av på kjøkkenklede eller papir, strø litt salt over og knask i vei.

 

 

Se flere oppskrifter fra Reneé her.