

Quinoasalat med kylling og currydressing
Ingredienser
Salat:
1 Kyllingbryst
2 dl quinoa
Salat
1 søt paprika
1 løk
1 gulrot
1 vårløk
En håndfull koriander
Dressing:
1,5 dl creme fraiche
1 ss sitronsaft
1 ss curry paste
Litt chili
Litt ingefær
Slik gjør du
Skyll quinoaen i kaldt vann, og sett til kok. Det skal være 1 del quinoa og 2 deler vann. Ha litt salt i vannet, og la det koke til den er ferdig (ca 15 minutter).
Skjær kylling i terninger. Krydre kyllingen med salt, pepper, revet sitronskall og en liten skvett olje. Bland godt.
Stek kyllingen i en panne med litt olje på høy varme.
Lag dressingen ved å blande creme fraiche og curry paste, med finhakket chili uten frø og en god bit revet ingefær. Rør inn saften av en halv sitron og smak til med litt salt.
Kutt grønnsakene i små terninger og riv gulroten.
Bland den ferdige quinoaen sammen med grønnsakene og litt salat.
Topp med kyllingen og en deilig currydressing. Se link til hjemmelaget currydressing her