Hovedinnhold
Image
Pølsefest med paprikaketchup, surkålmajones, rekesalat, salater, poteter og løk- og paprikaredish

Pølsefest med paprikaketchup, surkålmajones, rekesalat, salater, poteter og løk- og paprikaredish

Ingredienser

Hjemmelaget
paprikaketchup

1 boks flådd paprika
1 fedd hvitløk
¼ rød chili med frø
Salt

 


Surkålmajones
Sauerkraut
Majones

 

Eple-, mango- og mandel-
salat med koriander

2 epler
1 mango
1 neve mandler
¼ potte koriander
Saften av ¼ sitron
2 ss olivenolje
Salt

 

Salat med agurk,
persille og krydder

1 agurk
¼ potte persille
1 ts korianderfrø
1 ts fennikelfrø
1 ts salt
Saften av ¼ sitron

 

Hjemmelaget
løk- og paprikaredish

1 boks hermetisk paprika
1 rødløk
1 ss eddik 7 %
2 ts salt
1 ts tørket estragon

 

Rekesalat med
spisskummen og chili

300 g reker
1,5 dl majones
1 ts spisskummen
Saften av ¼ sitron
¼ finhakket rød chili
Salt

 

Grillbakt potet
med oliven, fetaost
og basilikum

1 kg poteter
½ glass stenfri sort oliven
1 blokk fetaost
1 potte basilikum
Olivenolje
Salt
Pepper

Slik gjør du

La det bugne med en blanding av chiligrill, bacongrill, ostegrill chorizo og grovpølse.

 

TIPS!
Snitt gjerne pølsene før grilling. Slik unngår du at pølsene sprekker, og du får jevnere grilling
av pølsene.

 

 

Hjemmelaget paprikaketchup

 

Bland alt med en stavmikser eller blender og smak til med salt.

 

 

Surkålmajones

 

Bland like deler med sauerkraut og majones.

 

 

Eple-, mango- og mandelsalat med koriander

 

Skrell skallet av mangoen, kutt eple og mango i terninger. Skallet fra eplene kan gjerne være med.

 

Hakk mandler i grove biter.

 

Bland alle ingrediensene i en bolle og smak til med salt.

 

Salat med agurk, persille og krydder

 

Start med å riste koriander og fennikelfrø i en panne uten olje på medium varme i 5 minutter. Dette får frem mer smak i krydderne.

 

Skrell agurken og ta ut kjernen. Del opp i skiver og bland opp med salt, sitronsaft, finhakket persille og krydderfrøene.

 

 

Hjemmelaget løk- og paprikaredish

 

Start med å skrelle løken. Del den i 4 båter og grill løkbåtene på høy varme i 5 minutter. Vend dem ofte.

 

Ha alle ingrediensene i en kopp og kjør det til en grov relish med en stavmikser.

 

 

Rekesalat med spisskummen og chili

 

Bland alt og smak til med salt.

 

 

Grillbakt potet med oliven, fetaost og basilikum

 

Vask og forkok potetene myke, med litt hard kjerne. Del dem i 2 og dryss over olivenolje. Krydre med salt og pepper.

 

Grill potetene til de får farge og er myke i kjernen.

 

Kutt fetaost i terninger, grovhakk basilikum og bland alle ingrediensene.

 

Smak til med salt og pepper.