Hovedinnhold
Image
Penne med svin og fennikel

Penne med svin og fennikel

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1-2 pk svin
1 liten løk, i tynne skiver
2 små fennikler, i tynne skiver
2 fedd hvitløk, hakket
2 bokser hakkede tomater
 

Slik gjør du

Sett pastavann til koking.

Strimle og brun svinekjøttet på ganske sterk varme i litt olje.

Skru ned varmen, og tilsett løk og fennikel. La surre i et par minutter. Ha i hvitløken, og la surre i et minutt til.

Hell i tomatene pluss et par desiliter vann. Kok opp, og la småkoke i noen minutter. Smak til med salt.

Server med kokt penne. Pynt gjerne med litt fennikelgress på toppen.

Revet parmesan, smaker godt til, og server gjerne også med litt ruccola.