Hovedinnhold
Image
Ovnsbakt torsk med kokosmelkcurry

Ovnsbakt torsk med kokosmelkcurry

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pakke torsk

1 løk, i tynne ringer

3 cm frisk ingefær, hakket eller revet

1 ss karripulver

2 bokser Kløver kokosmelk

1 pose Bunnpris frossen bukettblanding

2 tomater, i terninger

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180 grader. Surr løk, ingefær og karripulver på svak varme i litt olje til løken begynner å bli myk. Tilsett kokosmelk, og kok opp. 

 

2. Pensle fisken med litt olje, og strø over salt. Sett i ovnen, og stek til torsken blir gjennomstekt – ca. 10 minutter. Ha grønnsakene i kokosmelksausen, smak til med salt, og kok opp igjen. Rør inn tomatterningene. 

 

3. Server med ris.