Image
Marinert kylling med bønnesalat
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
1-2 pk kylling
Aspargesbønner (ferske/frosne)
1/2 boks kikerter
10-12 cherrytomater, delt i to
1/2 boks røde bønner
1/2 linser
4 reddik i skiver
1 ss olivenolje
1 ss ferskpresset sitronsaft
Salt og pepper
Marinade:
Saften av 1 lime
1 ts revet limeskall
2 ss olivenolje
2 ss koriander, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss honning
1 ts salt
Pepper
Slik gjør du
Tenn grillen og bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Bruk visp og se til at alt er godt blandet sammen. Tilsett kylling i marinaden og bland sammen. La dette stå mens du lager bønnesalaten.
Bland alle ingrediensene til bønnesalaten sammen i en bolle, smak til med salt og pepper.
Grill kyllingen i ca. 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.