Marinert grillribbe i sesambrød med salat, bacon, grillet vannmelon, syltede grønnsaker og sennepsdressing
Ingredienser
Syltede grønnsaker
¼ blomkål
¼ brokkoli
½ rødløk
1 gulrot
2 dl vann
2 dl sukker
2 ss eddik 7 % eller epleeddik
Sennepsdressing
1 del majones
1 del rømme
1 del fin sennep
Salt
Grillribbe, vannmelon
og bacon
Grillribbe
Hamburgerbrød
Salat
Salt
Bacon
Vannmelon
Slik gjør du
Syltede grønnsaker
Start med å kutte brokkoli og blomkål i små buketter. Kutt rødløk i tynne skiver og bruk en mandolin eller potetskreller til å lage tynne skiver av gulrot.
Kok opp vann, eddik og sukker.
Når dette koker slår du syltelaken over grønnsakene.
De syltede grønnsakene kan spises med én gang, men blir ekstra gode om de får stå i kjøleskapet i 24 timer før servering.
Sennepsdressing
Bland alt og smak til med salt.
Grillribbe, vannmelon og bacon
Mens grillen varmes opp skiver du vannmelon i ca. 2 cm tykke skiver.
Grill grillribben godt i ca. 5 minutter på begge sidene. Grill bacon til det er sprøtt og grill vannmelon på én side til den er godt karamellisert.
Legg alt lagvis i et grillet hamburgerbrød. Rekkefølgen har ingenting å si – det blir godt uansett!