Hovedinnhold
Image
Lun vietnamesisk biffsalat

Lun vietnamesisk biffsalat

Ingredienser

 

150 g flatbiff av storfe

1 rødløk, i tynne skiver

½ agurk, i tynne skiver

100 g salat, renset og delt opp

1 ts hakkede salte peanøtter

1/4 rød chili, finhakket
 

Dressing:

1 cm frisk ingefær, finhakket (evt 1 ts tørket)

1 finhakket hvitløksfedd

1 ss limesaft

1 ss soya

1 ss olje

Slik gjør du

1. Bank kjøttet flatt.  Pannestek i litt olje på middels sterk varme, 2-3 min pr. side.
Ta av varmen og la kjøttet hvile. 

2. Bland sammen dressingen.

3. Legg salatblader på et fat. Skjær biffen i tynne skiver og legg på salaten.

4. Anrett agurk og løk på toppen. Hell på dressing og dryss over peanøtter og chili på toppen.

 

Server med nudler eller ris