Image
Lun vietnamesisk biffsalat
Ingredienser
150 g flatbiff av storfe
1 rødløk, i tynne skiver
½ agurk, i tynne skiver
100 g salat, renset og delt opp
1 ts hakkede salte peanøtter
1/4 rød chili, finhakket
Dressing:
1 cm frisk ingefær, finhakket (evt 1 ts tørket)
1 finhakket hvitløksfedd
1 ss limesaft
1 ss soya
1 ss olje
Slik gjør du
1. Bank kjøttet flatt. Pannestek i litt olje på middels sterk varme, 2-3 min pr. side.
Ta av varmen og la kjøttet hvile.
2. Bland sammen dressingen.
3. Legg salatblader på et fat. Skjær biffen i tynne skiver og legg på salaten.
4. Anrett agurk og løk på toppen. Hell på dressing og dryss over peanøtter og chili på toppen.
Server med nudler eller ris