Hovedinnhold
Image
Lun asiatisk salat med ris og kylling

Lun asiatisk salat med ris og kylling

Ingredienser

360 g grillet kyllinglår 

Ris til 1-2 personer, se emballasjen for mengde

½ agurk, i staver

1 rødløk, i tynne båter

1 hjertesalat, renset og delt opp 

 

Dressing:

1 ss eddik

1 ss soyasaus

2 ss olje

1/2 ts sukker

Salt og pepper

Slik gjør du

Ris og kyllingkjøtt gjør dette til en salat som metter. Er du ekstra sulten, kan du øke mengden ris.

 

1. Ta kyllingkjøttet av benet og del i mindre biter.

2. Kok ris etter pakkeanvisning.

3. Miks salatblader, rødløk og agurk.

4. Bland flytende ingredienser og sukker til dressing, krydre med salt og pepper.

5. Ha kyllingkjøtt, ris og salat på en tallerken og hell dressing over.