Hovedinnhold
Image
Laksesalat med parmesan og valnøtter

Laksesalat med parmesan og valnøtter

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk laksefilet
2 hjertesalat
100 g aspargesbønner
1 selleristang i tynne skiver
Valnøtter, 1 liten neve
Parmesan, grovt revet

Dressing:
1/2 boks rømme
1 hvitløkfedd
Sitron
Salt og pepper
 

Slik gjør du

Skjær laksefiletene i terninger og stek de gyllen på middels varme.

La aspargesbønnene få et raskt oppkok. Skjær selleristangen i tynne skiver.

Bland alt sammen og grovrasp parmesan over det hele. Serveres gjerne sammen med brød.

Dressing:
Finhakk hvitløk. Blandes sammen med en halv boks rømme. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.