Hovedinnhold
Image
Laks teriyaki

Laks teriyaki

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk laksefilet
1 brokkoli i små bunter
1/2 hodekål i tynne strimler
Ris
En liten neve cashewnøtter
Teriyakisaus
Avokado i båter
Lime
Salt og pepper
Olje til baking i ovn
 

Slik gjør du

Kok ris etter anvisning på pakken. Når risen er ferdig kokt vender du inn hodekålen og lar det dampe i noen minutter.

Del laksen i terninger. Pensle laksebitene med teryiakisausen. Vend inn brokkolibunter i olje, salt og litt pepper og legg de på et stekebrett sammen med laksebitene. Settes i ovn på 180 grader i ca. 7-8 minutter.

Rist cashewnøtter i pannen før servering. Denne retten smaker godt med ferskpresset limesaft.