

Kyllingvinger med black pepper glaze
Ingredienser
2 søtpoteter
4 baconskiver
2 ss rømme
¼ rødkål
1 lime
1 ss sesamfrø
1 ss sesamolje
1 dl soyasaus
1 dl limesaft
1 dl brunsukker
2 ss maizenna
3 ss sort pepper
400 gram kyllingvinger
Slik gjør du
Passer perfekt med amerikansk kålsalat og søtpotet med rømme og bacon
1. Pakk søtpotet inn i aluminiumsfolie og bak i ovn på 200 grader i 35 minutter
2. Finkutt rødkål og smak til med lime, salt, sesamfrø og sesamolje
3. Kok opp soya, lime og brunsukker, jevn dette med maizenna til en tykk saus og tilsett sort pepper
4. Bland saus og kyllingvinger og stek disse i stekeovn på 200 grader i 25 minutter.
5. Ved servering toppes søtpoteten med rømme og bacon
6. Server kyllingvingene rykende varme med poteten og kålsalten ved siden av
7. Kan gjerne serveres med hellmans majones