Image
Kyllinglår og pasta med bacon og brokkoli
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pakke grillede kyllinglår
1 pakke (200 g) Kløver baconterninger
2 fedd hvitløk, hakket
1 boks matfløte
½ pose Kløver brokkolitopper
Presset sitron
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 180 grader. Legg kyllinglårene over i en ildfast form. Så snart ovnen er varm, sett inn kyllinglårene. La stå i rundt 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
2. Imens: Stek baconet på svak varme til det begynner å bli sprøtt.
3. Tilsett hvitløk, og rør rundt. Hell i matfløte, kok opp, og la småkoke i et par minutter. Ha i brokkolitoppene, og kok opp igjen. Småkok i to minutter eller så. Smak til med salt, pepper og sitron.
4. Rør sausen inn i kokt tagliatelle, og server med varme kyllinglår på toppen. Tomatbåter smaker godt til.