Hovedinnhold
Image
Bilde: Kyllinglår og pasta med bacon og brokkoli

Kyllinglår og pasta med bacon og brokkoli

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pakke grillede kyllinglår

1 pakke (200 g) Kløver baconterninger

2 fedd hvitløk, hakket

1 boks matfløte

½ pose Kløver brokkolitopper

Presset sitron

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180 grader. Legg kyllinglårene over i en ildfast form. Så snart ovnen er varm, sett inn kyllinglårene. La stå i rundt 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.

 

2. Imens: Stek baconet på svak varme til det begynner å bli sprøtt. 

 

3. Tilsett hvitløk, og rør rundt. Hell i matfløte, kok opp, og la småkoke i et par minutter. Ha i brokkolitoppene, og kok opp igjen. Småkok i to minutter eller så. Smak til med salt, pepper og sitron. 

 

4. Rør sausen inn i kokt tagliatelle, og server med varme kyllinglår på toppen. Tomatbåter smaker godt til.