Hovedinnhold
Image
Bilde: Kyllinglår med sommerlig ratatouille

Kyllinglår med sommerlig ratatouille

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

2 persjoner (4 persjoner: Ingredienser x 2)

720 g kyllinglår

500 g grønnsaker, som løk, aubergine, tomat, squash og paprika

1 hvitløksfedd

2 ss olivenolje

Salt og pepper

1 ss frisk eller 1 ts tørkede urter, f.eks. oregano eller basilikum

Slik gjør du

Sydfransk grønnsaksstuing er et godt følge til kylling.

 

1. Varm kyllinglår i ovnen i 15 min. ved 200 °C. 
 

2. Del grønnsaker i mindre biter og pannestek i olivenolje. Smak til med salt og pepper, og la småputre videre i ca. 15 min. til grønnsakene er myke. 

 

3. Smak til med urter mot slutten av koketiden og server med kyllinglår. Brød og aioli passer godt til.