Image
Kyllinglår med ratatouille
Ca. 30 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pakke grillet kyllinglår
1/2 løk, i tynne skiver
1/2 aubergine, i terninger
1/2 squash, i terninger
1 stor rød paprika, i terninger
3 fedd hvitløk, knust
1 boks Bunnpris hakkede tomater
1/8 ts kajennepepper
Eventuelt grovhakket kruspersille
Rundstykker
Slik gjør du
1. Varm kyllinglårene i ovnen på 180 grader til de blir gjennomvarme - rundt 15 minutter.
2. Surr løken i litt olivenolje i et par minutter. Tilsett aubergine, squash og paprika, og surr videre til grønnsakene begynner å bli litt myke.
3. Rør inn hvitløken, og hell så i tomatene, pluss en dæsj vann. Ha i kajennepepper. Smak til med salt, og la småkoke i en fem minutters tid.
Server gjerne grove rundstykker til.