Hovedinnhold
Image
Bilde: Kyllinglår med ratatouille

Kyllinglår med ratatouille

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pakke grillet kyllinglår

1/2 løk, i tynne skiver

1/2 aubergine, i terninger

1/2 squash, i terninger

1 stor rød paprika, i terninger

3 fedd hvitløk, knust

1 boks Bunnpris hakkede tomater

1/8 ts kajennepepper

Eventuelt grovhakket kruspersille

Rundstykker

Slik gjør du

1. Varm kyllinglårene i ovnen på 180 grader til de blir gjennomvarme - rundt 15 minutter.

2. Surr løken i litt olivenolje i et par minutter. Tilsett aubergine, squash og paprika, og surr videre til grønnsakene begynner å bli litt myke.

3. Rør inn hvitløken, og hell så i tomatene, pluss en dæsj vann. Ha i kajennepepper. Smak til med salt, og la småkoke i en fem minutters tid.

Server gjerne grove rundstykker til.