Hovedinnhold

Kyllinglår med råkost og spicy poteter

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

2 porsjoner:

360 g grillet kyllinglår 

200 g poteter, i båter

2 ts paprikapulver

1 ts chilipulver

200 g strimlet kål

200 g tynnskivet gulrot

 

Dressing:

1 dl créme fraîche

2 ss ketchup 

1 ts paprikapulver

1/2 ts chilipulver

Salt

Pepper

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 220º C.

2. Vend potetbåtene i en miks av paprika og chili. Legg potetene på en bakepapirkledd stekeplate og stek i ca. 20 min.

3. Stek kyllinglår med i de siste 10 min.

4. Rør sammen dressing, smak til med salt og pepper.

5. Bland kål og gulrøtter, og vend i dressing.

6. Server råkostsalat med kyllinglår og potetbåter.