Image
Kyllinglår med kjapp potetsalat
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pakke grillet kyllinglår
600 g amandinepoteter eller andre små nypoteter, hver delt i to
3 ss majones
3 ss lettrømme
2 ss sennep
1 eple, i terninger
1 potte gressløk, hakket
4 tomater, i terninger eller skiver
½ rødløk, hakket
Eventuelt hakket kruspersille
Slik gjør du
1. Varm kyllinglårene i ovnen på 180 grader til de blir gjennomvarme – rundt 15 minutter.
2. Lag potetsalat: Kok potetene på svak varme (rett under kokepunktet), til de blir møre.
3. Rør sammen majones, lettrømme, sennep og gressløk i en stor bolle. Rør inn poteter og epler. Smak til med salt. Bland sammen ingrediensene til tomatsalaten.
Ha gjerne litt olivenolje, og eventuelt litt kruspersille over.