Hovedinnhold
Image
Kyllinglår med kjapp potetsalat

Kyllinglår med kjapp potetsalat

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pakke grillet kyllinglår

600 g amandinepoteter eller andre små nypoteter, hver delt i to

3 ss majones

3 ss lettrømme

2 ss sennep

1 eple, i terninger

1 potte gressløk, hakket

4 tomater, i terninger eller skiver

½ rødløk, hakket

Eventuelt hakket kruspersille

 

 

Slik gjør du

1. Varm kyllinglårene i ovnen på 180 grader til de blir gjennomvarme – rundt 15 minutter.



2. Lag potetsalat: Kok potetene på svak varme (rett under kokepunktet), til de blir møre. 

 

3. Rør sammen majones, lettrømme, sennep og gressløk i en stor bolle. Rør inn poteter og epler. Smak til med salt. Bland sammen ingrediensene til tomatsalaten.

 

Ha gjerne litt olivenolje, og eventuelt litt kruspersille over.