Hovedinnhold
Image
Bilde av Kylllingfrikassé med erter, gulrot og brokkoli

Kyllingfrikassé med erter, gulrot og brokkoli

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk kyllingfilet
½ liter vann
1 buljongterning, helst kylling
40 g smør
40 g mel
1 dl fløte
¼ brokkoli
2 gulrøtter
100 g frosne erter
½ pt bladpersille
Salt og pepper

Slik gjør du

Kok opp vann med buljongterning samtidig som smøret smeltes i en egen kjele. Tilsett deretter melet som røres godt ut i smøret. Tilsett så buljongvannet litt etter litt under omrøring. Avslutt med fløte og smak til med salt og pepper.

 

Skjær kyllingfilet og gulrot i tynne skiver. Brokkoli kuttes i små buketter.

 

Alt dette tilsettes når sausen er kokt opp og smakt til. Trekk i 5 minutter.

 

Helt til slutt tilsettes ertene og finkuttet persille.

 

Tips!

Serveres med valgfritt tilbehør som ris, kokte poteter eller potetpuré.