Image
Kyllingfrikassé med erter, gulrot og brokkoli
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pk kyllingfilet
½ liter vann
1 buljongterning, helst kylling
40 g smør
40 g mel
1 dl fløte
¼ brokkoli
2 gulrøtter
100 g frosne erter
½ pt bladpersille
Salt og pepper
Slik gjør du
Kok opp vann med buljongterning samtidig som smøret smeltes i en egen kjele. Tilsett deretter melet som røres godt ut i smøret. Tilsett så buljongvannet litt etter litt under omrøring. Avslutt med fløte og smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingfilet og gulrot i tynne skiver. Brokkoli kuttes i små buketter.
Alt dette tilsettes når sausen er kokt opp og smakt til. Trekk i 5 minutter.
Helt til slutt tilsettes ertene og finkuttet persille.
Tips!
Serveres med valgfritt tilbehør som ris, kokte poteter eller potetpuré.