

Kyllingcurry med TINE ®Creme Fraiche
Ingredienser
600 g kyllingfilet i biter
1 rødløk
2 fedd hvitløk
1 ss ingefær
1 chili
3 ss TINE meierismør
1 ss olje
3 ss rød currypaste
1 boks kokosmelk
1 TINE Matfløte
1 lime
1 ts brunt sukker
Alternativt: 2 kaffirblader
TILBEHØR
4 pors. Risnudler
1 neve peanøtter
1 lime
2 vårløk
1 bunt Koriander eller asiatisk basilikum
Slik gjør du
Del kylling i biter og stek de. Sett til side.
Finhakk løk, hvitløk, ingefær og chili og stek det blankt i olje og smør. Ha i currypaste og vend inn i blandingen. Hell i fløte, kokosmelk, saften av 1 lime, brunt sukker og kaffirblader og la det koke opp.
Del søtpotet i små terninger og la de koke i ferdig i curryen.
Kok risnudler etter anvisning på pakken.
Del vårløk i strimler og pannerist peanøtter i tørr stekepanne.
Vend inn kyllingbitene i curryen. Varm opp og ta ut kaffirbladene.
Server med risnudler, vårløk, peanøtter, koriander og limebåter. Ringle over creme fraiche og du har en knallgod middag!
Serveringstips:
Lag den så sterk som du selv ønsker, og topp med creme fraiche for å heve smaken!
©Oppskrift og bilde TINE®