Hovedinnhold
Image
Bilde av Kylling og stekt ris med grønn chili, brokkoli, eple, erter og gulrot

Kylling og stekt ris med grønn chili, brokkoli, eple, erter og gulrot

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk grillet lårfilet av kylling
1 pose boil-in-bag-ris
2 gulrøtter
½ pk sukkererter
100 g erter
½ brokkoli
½ grønn chili
1 eple
2 egg
Olje
Salt

Slik gjør du

Kok risen som anvist på pakken.

 

Kutt gulrot, sukkererter, grønn chili og eple i terninger. Brokkolien kuttes i små buketter.

 

Når risen er ferdig kokt, varmes en stekepanne med olje på høy varme. Begynn med steking av gulrøttene og brokkolien, og la disse få 2 minutter før kyllingen og chilien tilsettes. Når kyllingen har fått farge, tilsettes risen, sukkererter, eplet og ertene. La dette få god varme i seg før eggene tilsettes og røres inn i risen.

 

Smak til med salt.