Hovedinnhold
Image
Kylling «mexicana» med mango, avocado og frisk tomatsalsa

Kylling «mexicana» med mango, avocado og frisk tomatsalsa

Klokke ikon Ca. 25 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

2 flammegrillet kyllingfilet
4 tortillalefser
½ mango
1 avokado
2 tomater
1 rødløk
½ rød chili
1 lime
3 ss koriander
½ boks lettrømme eller kesam
Salt

Slik gjør du

Forvarm stekeovn på 200 grader og stek kyllingen i 6-7 minutter.

Start med å kutte tomater, rødløk og rød chili i terninger. Bland opp med 1 ts salt, saft fra 1 lime og finhakket koriander. La stå å trekke smak i 10 minutter.

Varm tortillalefsene i ovnen eller i ei stekepanne. Avokado skjæres i skiver.

Monter tortillaen i følgende rekkefølge: rømme, avokado, tomatsalsa og skivet kylling. Topp med mango.