Image
Kjøttdeig «stroganoff» med potetpuré
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pk kjøttdeig
½ løk
½ rød paprika
5 sjampinjonger
1 fedd hvitløk
1 ss tomatpuré
1 dl buljongvann
1 dl crème fraîche
5 mellomstore poteter
1 dl melk eller fløte
2 ss smør
Salt og pepper
Slik gjør du
Skrell potetene og sett dem til koking. Når potetene er møre, moses de med melk eller fløte og smør. Smak til med salt.
Løk, sjampinjong, rød paprika og hvitløk kuttes i tynnes skiver.
Grønnsakene og kjøttdeigen brunes i en stor kjele eller stekepanne på høy varme i 5 minutter.
Tilsett buljongvann, tomatpuré og crème fraîche. Kok deretter i 10 minutter og smak til med salt og pepper.
Tips!
Har du det travelt, sparer du tid med ferdig potetmos.