Hovedinnhold

Kebab med kjøttdeig, hummus og pitabrød

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk kjøttdeig
1 finhakket hvitløksfedd
1 ts chiliflak
150 g salat, renset og delt i mindre stykker
1/2 agurk i skiver
1 rødløk i skiver
2-4 pitabrød

Hummus:
200 g kokte kikerter
2 ss olivenolje
1 hvitløksfedd
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
1 ss tahini
 

Slik gjør du

Bland kjøttet godt med hvitløk og chili. Form til små kjøttboller og stek i panne med olje på middels varme, ca. 10 min.

Kjør kikerter, olivenolje og hvitløk sammen i en blender og smak til med sitron, salt og pepper.

Varm pitabrød, åpne dem og ha i kjøttboller, salat, agurk og løk.

Server med hummus.