Hovedinnhold
Image
Bilde av Kebab i pitabrød med yoghurt-agurk-dressing, frisk salat og fetaost

«Kebab» i pitabrød med yoghurt-agurk-dressing, frisk salat og fetaost

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk kjøttdeig
2 ss spisskummen
1 ss hvitløkspulver
2 ts salt
2 dl yoghurt naturell
½ fedd hvitløk
¼ agurk
1 hjertesalat
1 pk fetaost
2 pitabrød

Slik gjør du

Bland sammen kjøttdeig, 1 ts salt, hvitløkspulver og spisskummen med hendene eller i en kjøkkenmaskin.

 

Form avlange pølser som stekes på medium–pluss varme i 2 minutter på begge sidene.

 

Skrell agurken og fjern kjernen. Bland den opp med yoghurt, finhakket hvitløk og 1 ts salt.

 

Kjøttet fylles inn i pitabrød med finsnittet hjertesalat, yoghurt-agurk-dressing og fetaost.