Image
Karbonader med ertestuing, stekt hjertesalat, tyttebær og løkyoghurt
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
4 karbonader
6 poteter
1 hjertesalat
Tyttebærsyltetøy
1 pakke ertestuing
½ boks yoghurt naturell
½ løk
Salt
Slik gjør du
Forvarm stekeovn på 200 grader varmluft og varm karbonader i 5 minutter.
Sett poteter på koking i saltet vann, koketid ca. 15 min.
Kutt løk i treninger og stek i olje på medium temperatur i 5 minutter. Bland deretter løken inn i yoghurt og tilsett ½ ts salt.
Kok ertestuing som anvist på pakke.
Hjertesalat deles i to og skylles i kaldt vann. Tørk deretter forsiktig med papir. Hjertesalaten stekes i panne på høy varme 2 minutter på hver side. Krydre med salt etter steking.