Hovedinnhold
Image
Karbonader med ertestuing, stekt hjertesalat, tyttebær og løkyoghurt

Karbonader med ertestuing, stekt hjertesalat, tyttebær og løkyoghurt

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

4 karbonader
6 poteter
1 hjertesalat
Tyttebærsyltetøy
1 pakke ertestuing
½ boks yoghurt naturell
½ løk
Salt

Slik gjør du

Forvarm stekeovn på 200 grader varmluft og varm karbonader i 5 minutter.

Sett poteter på koking i saltet vann, koketid ca. 15 min.

Kutt løk i treninger og stek i olje på medium temperatur i 5 minutter. Bland deretter løken inn i yoghurt og tilsett ½ ts salt.

Kok ertestuing som anvist på pakke.

Hjertesalat deles i to og skylles i kaldt vann. Tørk deretter forsiktig med papir. Hjertesalaten stekes i panne på høy varme 2 minutter på hver side. Krydre med salt etter steking.