Image
Hurtig Kimchi
Ingredienser
1 stk kinakål
2 gulrøtter
1 rødløk
2 ss chili paste (helst Gochujang, men du kan bruke Sriracha)
2 ss fish sauce
En knoll ingefær
2 ss sukker
2 fedd hvitløk
2 ss riseddik
1 rød chili
3 vårløk
Slik gjør du
Del kinakålen på langs og dryss på salt. La dette stå i 30 minutter.
Bland sammen chili paste, eddik, fish sauce, sukker, revet ingefær, hvitløk og finkuttet chili i en stor bolle.
Skyll av saltet på kålen og press ut alt overflødig vann.
Grill den et par minutter, eller stek den i en tørr panne.
Kutt opp kålen og vend den i marinaden.
Riv eple, gulrøtter og løk og bland alt godt sammen. Finkutt vårløk til slutt.
Denne kan spises med en gang, men blir bedre hvis den står noen timer.