Hovedinnhold
Image
Hamburger med blåmuggost-coleslaw

Hamburger med blåmuggost-coleslaw

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk kjøttdeig
2 hamburgerbrød
Salt og pepper
1/2 hodekål, finsnittet
1 gulrot, grovrevet
1/2 eple, grovrevet
4-5 skiver syltet agurk, finhakket (kan sløyfes)
2-3 ss blåmuggost

Dressing:
2 ss creme fraiche
3 ss majones
1 ss sitronsaft
1/2 ss sukker
 

Slik gjør du

Tenn grillen.

Lag dressingen og bland alle ingrediensene til coleslawen i en bolle. Bland dressingen godt inn. Smak til med salt og pepper.

Form 2 hamburgere og stek de på grillen i ca. 3 minutter på hver side. Varm gjerne brødene raskt på grillen og server dem med coleslawen.