Grillet svin med coleslaw
Ingredienser
1–2 pakker svinefilet
4 skiver spekeskinke
1 ss grov sennep
1 ss honning
2 ss basilikum, grovhakket
Salt og pepper
Coleslaw:
1 grønt eple
½ fennikel
1 gulrot
2 ss majones
3 ss rømme
½ chili, finhakket
1 ss koriander, finhakket
1 ss sellerirot, revet
Salt og pepper
Sitron
Grønn salat
Slik gjør du
Tenn grillen. Rør sammen majones og rømme. Skjær fennikel, gulrot og epler i tynne staver. Riv selleriroten med et rivjern, finhakk chili og koriander. Bland alt sammen i en skål og smak til med salt, pepper og sitron.
Smør sennep og honning på svinefileten og rull dem i hakket basilikum. Ha på litt salt og pepper. Legg 2 skiver spekeskinke slik at de overlapper hverandre, legg fileten på og rull sammen. Grill svinefileten i ca. 5 minutter på hver side til den er gjennomstekt.
Server med en grønn salat.