Hovedinnhold
Image
Gresk marinert nakkefilet av svin med grillsalat, feta og potet

Gresk marinert nakkefilet av svin med grillsalat, feta og potet

Ingredienser

1 pk gresk marinert nakkefilet av svin
Fetaost

1 squash
1 paprika
1 rødløk

4 poteter
Saften av 1 sitron
½ dl olivenolje
2 ss vann
1ts oregano
Salt og pepper
1 ts semulegryn

Vannmelon om ønskelig

Slik gjør du

Sett på ovnen, 200 grader og tenn grillen.

Skrell og del potetene i båter. Legg potetene i en ildfast form og vend dem i sitronsaft, olivenolje, vann, oregano, salt og pepper. Dryss over semulegryn og stek i ovnen til de er gjennomstekte og gylne, ca. 40 minutter.

Skjær squashen i to på langs og løken i 4 biter. Rens paprika og del i 4.  Grill på indirekte varme i 15 minutter og deretter på direkte varme til de får en fin grillfarge.

Grill nakkefilet etter anvisning på pakken.

Kutt de ferdig grillede grønnsakene i mindre biter, vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Dryss over med fetaost.

Server gjerne med litt vannmelon ved siden av.