Gresk marinert nakkefilet av svin med grillsalat, feta og potet
Ingredienser
1 pk gresk marinert nakkefilet av svin
Fetaost
1 squash
1 paprika
1 rødløk
4 poteter
Saften av 1 sitron
½ dl olivenolje
2 ss vann
1ts oregano
Salt og pepper
1 ts semulegryn
Vannmelon om ønskelig
Slik gjør du
Sett på ovnen, 200 grader og tenn grillen.
Skrell og del potetene i båter. Legg potetene i en ildfast form og vend dem i sitronsaft, olivenolje, vann, oregano, salt og pepper. Dryss over semulegryn og stek i ovnen til de er gjennomstekte og gylne, ca. 40 minutter.
Skjær squashen i to på langs og løken i 4 biter. Rens paprika og del i 4. Grill på indirekte varme i 15 minutter og deretter på direkte varme til de får en fin grillfarge.
Grill nakkefilet etter anvisning på pakken.
Kutt de ferdig grillede grønnsakene i mindre biter, vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Dryss over med fetaost.
Server gjerne med litt vannmelon ved siden av.