Hovedinnhold
Image
Foliebakt torsk med soltørkede tomater

Foliebakt torsk med soltørkede tomater

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pakke torskeloins, opptint

8 ss Bunnpris pastasaus

½ pakke Snøfrisk naturell

20 sorte oliven, grovhakket

1 ss Kløver soltørkede tomater

Olivenolje

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 grader.

 

Ta av fire store ark aluminiumsfolie. Ha 2 ss tomatsaus på hvert, og legg filetene oppå.

 

Smør Snøfrisk på hver fiskebit, og dryss over oliven og soltørkede tomater. Ha litt olivenolje over det hele.

 

Brett sammen aluminiumsfolien (pass på at væsken ikke vil kunne lekke ut).

 

Legg fiskepakkene i ovnen, og la stå til fisken er gjennomstekt – rundt 12 minutter. Server med rundstykker og en frisk, grønn salat.