Image
Fiskeburger med syltet løk og spicy kålsalat
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
2 fiskeburgere
2 burgerbrød
¼ hodekål
1 dl majones
¼ rød chili
½ rødløk
1 dl eddik
1 dl sukker
1 dl vann
Frisk salat
Potetchips av foretrukket merke
Salt
Slik gjør du
Kutt hodekål i tynne strimler og vend opp med majones, 1 ts salt og finkuttet rød chili.
Salat som f.eks. hjertesalat vaskes i kaldt vann.
Kok opp eddik, sukker og vann, samtidig som rødløk kuttes i tynne skiver. Når syltelaken koker, tilsettes rødløken. La den trekke i 5 minutter.
Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek fiskeburgerne 3-4 minutter på hver side.
Monter burgeren med salat nederst, deretter kålsalat, fiskeburger og topp med syltet løk. Server med potetchips.