Hovedinnhold
Image
Fiskeburger med potet og grønnsaker i rømmesaus

Fiskeburger med potet og grønnsaker i rømmesaus

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

2 fiskeburgere
½ brokkoli
2 gulrøtter
6 mandelpoteter
½ boks lettrømme
Salt
Sort pepper
½ sitron

Slik gjør du

Sett mandelpoteter på kok i saltet vann, kok til de er møre.

Kok opp vann til gulrot og brokkoli. Samtidig skrelles og kuttes gulroten i skiver og brokkoli kuttes i buketter, husk også å bruke stilken. Damp gulrot i 7 minutter og brokkoli i 4 minutter.

Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek fiskeburgeren 3-4 minutter på hver side. Tilsett lettrømme i pannen etter endt steking, kok opp og tilsett 1 ts salt, 1 ts sort pepper og saft fra ½ sitron.