Fiskeburger med kremet potetsalat
Ingredienser
1 pakke fiskeburger
4 skiver spekeskinke eller bacon, sprøstekt
5–6 poteter
1 eple
1 stilk vårløk
½ pakke sukkererter
1 ½ dl rømme
2 ss majones
1 ts dijonsennep
½ ts honning
Saften av ½ sitron
Hakket frisk dill etter smak
Salt og pepper
Slik gjør du
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Avkjøl.
Sett stekeovnen på 200 grader og varm fiskeburgerne i en ildfast form i ca. 15 minutter.
Stek spekeskinke i litt smør til de blir sprø. La det renne av på litt kjøkkenpapir.
Skrell og del potetene i biter.
Del sukkererter i biter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skrell eplene, fjern kjernehusene og del dem i terninger. Grovhakk dill.
Bland alle ingrediensene sammen i en salatbolle. Pisk sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. Vend rømmeblandingen sammen med poteter og grønnsaker.